De zomercollectie van HANRO

HAHADe nieuwe HANRO Spring/Summer 2016 campagne speelt zich af in het centrum van Barcelona. De architecturele invloeden van de stad zijn een inspiratiebron voor de SS16 collectie. Hoofdzakelijk architect Gaudí die op een eigenzinnige en innovatieve manier gebruik maakte van elementen als licht, kleur en vormen. Deze elementen worden weerspiegeld in de collectie. De HANRO collectie staat in het teken van veelzijdigheid en functionaliteit, tot in het kleinste detail.

Women
HANRO’s lingerie, nachtkleding en loungewear voor de Spring/Summer 2016 vrouwencollectie bestaat uit moderne styles in heldere kleuren met verrassende details, afgewisseld met zachte pasteltinten, die zorgen voor sterke colour blocking. Grafische elementen in combinatie met luxe, vloeiende stoffen creëren een frisse en ontspannen look.

Men
HANRO’s underwear, nachtkleding en loungewear voor de Spring/Summer 2016 mannencollectie bestaat uit veelzijdige mannelijke styles met creatieve en moderne design details die veel te combineren zijn. Heldere zomerse kleuren worden afgewisseld met grafische dessins in zachte en neutrale kleurnuances.

Lees ook:HANRO viert opening van eerste brandstore in Nederland
Lees ook:HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen
Lees ook:De zomercollectie van Muubaa London
Lees ook:De zomer van PAUW Amsterdam
Lees ook:United Nude Colorful Spring Summer 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>