De zomer van PAUW Amsterdam

pauw-412514001810380-P3De Spring/Summer 2016 collectie van PAUW Amsterdam, door Madeleine Pauw zelf ontworpen, is zeer herkenbaar door de eigen signatuur, maar tegelijkertijd fris door de keus van materialen en kleurgebruik. De collectie laat zich prima mixen en matchen en is verkrijgbaar via de winkels en PAUW.com.

De Spring/Summer 2016 collectie van PAUW Amsterdam is uiteenlopend, want geen zomerdag is hetzelfde. Van strak gesneden jassen en tops tot een losvallende rok en blouse. Zachte tinten zoals taupe en beige naast frisse kleuren als fuchsia en azuurblauw. Zomerse looks zijn eenvoudig te creëren door de effen kleuren te combineren met grafische vormen als in het pied-de-poule patroon. De 3D-stijl komt ook dit seizoen terug, in de moderne plissérokken maar ook in de speciale geweven stoffen van bijvoorbeeld de colberts. De jas is wederom stevig vertegenwoordigd in verschillende lengtes en materialen, als aanvulling op elke outfit. PAUW Amsterdam is klaar voor de zomer.

Lees ook:PAUW Spring Event ten bate van UNICEF
Lees ook:De zomercollectie van HANRO
Lees ook:United Nude Colorful Spring Summer 2016
Lees ook:PAUW in winterse sferen
Lees ook:Bellerose collectie geinspireerd op nomadische look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>