SCOTCH & SODA X SUPERGA

unnamed-1Voor aankomend zomerseizoen 2016 lanceert Scotch & Soda een collaboration collectie met Superga. Het gaat om 10 modellen binnen de lijnen: Amsterdams Blauw, Scotch & Soda (men), Maison Scotch (women), Scotch R’Belle (kids) en Scotch Shrunk (kids).

Uit bewondering voor toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail, zijn beide merken verheugd om de krachten te bundelen in een collectie van draagbare Superga classics met een Scotch & Soda ontworpen edge. In deze collaboration-serie heeft elke stijl ontwerpdetails die de essentie van Scotch & Soda weerspiegelen, terwijl de Superga klassieker behouden blijft. Worn-out wassingen, romantische grafische details en een splash of indigo sieren de collecties in typische Scotch & Soda-stijl. Om de authenticiteit van de samenwerking te markeren heeft elk design een rubberen stempel op de hiel.

De collaboration modellen zijn te koop bij Superga Brand Stores, Scotch & Soda monobrand stores & shop in shops. Verder zijn ze te koop bij selectieve dealers van Scotch & Soda klanten. Amsterdam Blauw is te koop vanaf Januari en the Main Collection is te koop vanaf Februari.

Prijzen variëren van € 79,95 tot € 149.95.

Lees ook:Scotch & Soda winkel geopend in de negen straatjes
Lees ook:Dit is de zomercollectie van Superga
Lees ook:EDWIN X SUPERGA
Lees ook:Lizzy van der Ligt ontwerpt collectie voor Superga
Lees ook:Scotch & Soda lanceert eerste eigen brand film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>