Lizzy van der Ligt ontwerpt collectie voor Superga

Nederlandse blogger & stylist Lizzy van der Ligt heeft een exclusieve capsule collectie ontworpen voor Italiaans sneakermerk Superga. Lizzy was al een tijd fan van de People’s Shoe of Italy en nu heeft ze haar eigen look voor het merk mogen creëren. De collectie bestaat uit een 2750 classic met panterprint, een 2750 classic met bretonse streep en een platform met polkadots.

Superga staat meer dan een eeuw bekend als de perfect basic sneaker. Internationaal heeft het merk al samenwerkingen gehad met onder andere de Olsen Twins, Rodarte, Liberty, Versace, modellen Binx en Jack Guinness en blogger The Man Repeller. Ook in Nederland gaat Superga in 2016 samenwerkingen aan met Nederlandse merken waar Lizzy van der Ligt de eerste van is.

De collectie is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en online via www.superga.nl

Lees ook:SS15 CAMPAGNE – BINX VOOR SUPERGA GELANCEERD
Lees ook:Gala Gonzalez ontwerpt voor Superga
Lees ook:Dit is de zomercollectie van Superga
Lees ook:Preview Vans X Liberty Art Fabrics collectie
Lees ook:LIZZY VAN DER LIGT X FABIENNE CHAPOT: EEN MATCH MADE IN SPACE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>