NIEUW introduceert AW15 collectie met volop DENIM

unnamedDe AW15-collectie van NEUW is geïnspireerd door de rauwe, experimentele en doe-het-zelf elementen van de Noise muziek. Deze elementen zijn verwerkt in onze denimcollectie en komen tot uitdrukking in de stof, de pasvorm en de afwerking. De focus voor FW15 ligt op het moderniseren van de traditionele jeans.

De stof heeft een uitgesproken textuur met complexe wassingen, en is ontworpen in samenwerking met de in Tokio gevestigde denimdesigner Hiro Yoshikawa. De unieke wassjablonen zijn gebruikt voor iconische Neuw silhouetten, en doe-het-zelf elementen zoals handbeschilderde stofranden versieren de “White Noise” jeans in de FW15-lijn.

De ‘Kramer’ uitvoering van de Marilyn met hoge taille en de ‘Sinclair’ uitvoering van de Razor met lage taille behoren tot de hoogtepunten van de collectie. Beide stijlen verkennen de visie op ‘perfect blauw’ waarbij kleurintensiteit en mate van wassing een harmonieus geheel vormen.

Lees ook:Replay voorspelt de terugkeer van Carrot Jeans
Lees ook:TOPSHOP START KLEINE REEKS IN-STORE ACTIVITEITEN
Lees ook:Sticker is oplossing voor bilspleet
Lees ook:Skinny white jeans zijn zowaar draagbaar…
Lees ook:Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>