Nooit meer koude voeten

unnamedDe dagen worden al weer korter en de temperatuur daalt. Tijd om je lekker warm aan te kleden en ook om thuis je sloffen weer aan te doen. Want van warme voeten word je blij.

Van schapenwol
Wil je warme voeten, kies dan voor Tuflaa sloffen. Deze huttensloffen uit Oostenrijk zitten als gegoten, doen niet alleen wat je van sloffen verwacht maar meer dan dat. Tuflaa’s zijn handgemaakt van schapenwol met een leren zool, dus puur en natuurlijk.

Pure verwennerij
Liefhebbers sommen zonder aarzelen de voordelen op die ervoor zorgen dat zij nooit meer zonder hun Tuflaa’s kunnen: ze gaan zo heerlijk naar je voeten staan, zijn lekker warm, kriebelen niet (ook niet met blote voeten). Je kunt erop rennen zonder te struikelen, ze bieden troost als je ziek bent.

Te hip
Door de zuivere scheerwol krijg je er geen zweetvoeten in en door de leren zool wordt je niet statisch geladen. Daarnaast zijn Tuflaa’s ook nog eens te hip voor woorden en gaan ze lang mee.

Handgemaakt
Elke Tuflaa slof is met de hand gemaakt in een bergdorpje aan de zuidzijde van de Dachstein gletscher in Oostenrijk. Geen paar is hetzelfde, dat kun je vooral zien aan de mooie stiksels waaraan je de Tuflaa sloffen herkent.

Wit is de nieuwe kleur
Tuflaa’s zijn er voor jong en oud, verkrijgbaar in de maten 20 t/m 46 in de kleuren zwart, grijs, rood, blauw en groen. De nieuwe kleur dit seizoen is wit. De witte sloffen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36. Ook voor de grote voet worden Tuflaa’s gemaakt.: maat 47 t/m 50 worden geleverd in de kleuren grijs en zwart.

Lees ook:ESGII INTRODUCEERT NIEUWE COLLECTIE FAIRTRADE VILTEN SLOFFEN EN BABYLAARSJES
Lees ook:Crocs gaat op de Ecco-tour
Lees ook:Trend 2016: de comfortsneaker
Lees ook:Nooit meer koude voeten
Lees ook:Hip of hype: Vingerschoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>