RAW FOR THE OCEANS TWEEDE GOLF

Raw for the oceansRAW for the Oceans keert voor Spring/Summer 2015 terug met gewassen denims, nieuwe prints en felle kleuren. G-Star is met dit initiatief het eerste merk dat denim maakt van gerecycled plastic, verzameld aan kusten van over de hele wereld.

De collectie is gecreëerd in samenwerking met G-Star, Bionic Yarn, Parley for the Oceans en medeontworpen door Pharrell Williams. Met RAW for the Oceans draag jij letterlijk je verantwoordelijkheid voor de big blue. Elk kledingstuk is gemaakt met innovatief Bionic Yarn garen – een sterk, krachtig garen, gemaakt van gerecycled oceaanplastic, waarmee de strijd wordt aangegaan met plasticvervuiling over de gehele wereld.

“Ik heb een band met de oceaan. Het brengt zo veel leven voort, waaronder het onze. Dus we zijn hem wat verschuldigd.”
Pharrell Williams voor Bionic Yarn

Gewassen denim bombers en versleten jeans vormen het hart van de nieuwste collectie voor zowel mannen en vrouwen. Met een finish die jaren van slijtage nabootst werpt de collectie een nieuw en zachter licht op het innovatieve denim van gerecycled oceaanplastic. Naast het hart van denim, biedt de RAW for the Oceans collectie ook ultrazachte T-shirts, sweats, caps en shorts– plus een playsuit voor de dames.

Lees ook:Pharrel Williams zet samenwerking Bionic Yarn en G-star Raw op
Lees ook:PLASTICVERVUILING: PHARRELL WILLIAMS EN ANTON CORBIJN KEREN HET TIJ
Lees ook:G-STAR & PHARRELL WILLIAMS LANCEREN MOBIELE GAME
Lees ook:COLLECTIE VAN H&M DRAAGT BIJ AAN DUURZAMERE MODE
Lees ook:Pepe Jeans London lanceert The Star Wars Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>