Canon en Stella McCartney lanceren limited edition cameratas

Image_1Canon en Stella McCartney hebben het resultaat van hun exclusieve samenwerking gepresenteerd: een limited edition cameratas. De Linda camera bag, genoemd naar de moeder van Stella is speciaal ontworpen voor de Canon EOS 100D White en heeft een vormgeving die mode en technologie combineert met creativiteit en stijl.

De Linda camera bag is functioneel zonder concessies te doen aan stijl en is trouw aan Stella McCartney’s vegetarische filosofie. De cameratas is volledig vrij van dieronvriendelijkheid en vervaardigd uit een innovatief Eco Alter nappaleren alternatief dat een natuurlijke plantaardige oliecoating heeft die minder schadelijk is voor het milieu. De stijlvolle box-vormige tas is uitgevoerd in een combinatie van matte, neutrale kleurtinten en een metallic afwerking. De cameratas is speciaal ontworpen om plaats te bieden aan de Canon EOS 100D White, ‘s werelds kleinste spiegelreflexcamera. De chique EOS 100D is de perfecte camera voor mensen die – ongeacht hun ervaring – de wereld van fotografie willen verkennen.

De cameratas kan ook dienst doen als een chique dagelijkse tas en is voorzien van een verstelbare riem om de tas over de schouder te dragen, maar kan ook als handtas worden gebruikt.

Er zal een beperkte oplage van 1.000 stuks worden geproduceerd en deze tas zal alleen verkrijgbaar zijn in combinatie met de EOS 100D White. In Nederland zal de Linda camera bag met EOS 100D White alleen verkrijgbaar zijn bij Bconnect in de Bijenkorf (vestigingen Rotterdam en Eindhoven) en de See Buy Fly winkels en de Capi winkel op Schiphol Plaza en heeft als verkoopadviesprijs € 1400,-

Lees ook:Stella en Adidas: the golden duo
Lees ook:The other side of Fashion
Lees ook:Yolanthe Sneijder-Cabau lanceert limited edition sieraden
Lees ook:Twee keer Stella in een
Lees ook:Stralend witte kerst voor iedereen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>