Stralend witte kerst voor iedereen

Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller liggendDe nieuwe Oral-B 3D Whitening Versneller: een ‘conditioner voor je tanden’ voor gegarandeerd blijvend wittere tanden. Een droom van veel vrouwen komt uit, blijvend stralend wittere tanden zonder dat je er de deur voor uit hoeft! Met de introductie van de Oral-B 3D Whitening Versneller brengt Oral-B een geheel nieuw en innovatief product op de markt voor nog wittere tanden. Dus stop met ‘Dreaming of a White Christmas’… Vanaf nu is iedere kerst een STRALEND WITTERE kerst!
Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller: de ‘conditioner’ voor je tanden
Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller is een totaal nieuw beautyproduct voor je tanden. Net zoals je voor het optimaal verzorgen van je huid en je haar meerdere producten gebruikt, geldt dat ook voor het creëren en behouden van vlekkeloos witte tanden. De Whitening Versneller is – net zoals een conditioner voor na het wassen met shampoo – ontworpen om te worden gebruikt na het poetsen met tandpasta, voor een optimaal resultaat. Met deze Versneller krijg het wit maken van je tanden een boost en houd je jouw tanden gedurende de dag langer wit doordat het een beschermlaag aanbrengt tegen nieuwe vlekjes. De Whitening Versneller bevat geen optische wit makende elementen, maar reinigende ingrediënten (silica) en oplossende ingrediënten (polyfosfaten). De Versneller bevat de grootste concentratie van Oral-B’s beproefde polyfosfaat technologie en een dual-silica systeem. Zelfs de vlekjes op het tandoppervlak die een borstel niet kan bereiken, worden bestreden door de verfijnde textuur van de oplossende polyfosfaat micro-parels in de Whitening Versneller.

Met de 3D White Luxe Whitening Versneller, die altijd gebruikt moet worden in combinatie met een tandpasta, blijven je tanden langer wit dan bij het poetsen met alleen tandpasta. Daarnaast wordt het tandglazuur – tot lang na het poetsen – beter beschermt tegen erosie en de invloed van tandsteen door het gewichtloos beschermlaagje dat wordt achtergelaten op het tandglazuur.

Prijzen
Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta € 4,99*
Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller € 4,99*
Oral-B 3D White Luxe Mondwater € 5,99*

De tandpasta en versneller zijn vanaf 1 december 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat. Mondwater is vanaf 2016 beschikbaar.

Lees ook:Speciaal voor de feestdagen introduceert Oral-B drie Limited Edition elektrische tandenborstels
Lees ook:Tanden bleken: hoe werkt het?
Lees ook:Lindsay Lohan gekiekt met gele tanden
Lees ook:Primark lanceert kerstcollectie om in te schitteren
Lees ook:McGregor gaat groen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>