Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store

Shoebaloo opent dit najaar een flagshipstore in Amsterdam. Waar het succes van schoenentempel Shoebaloo ooit begon, wordt de winkel aan het Amsterdamse Koningsplein eind oktober 2014 verbouwd en heropend. Deze nieuwe flagship store zal buiten de bestaande collecties Celebration Editions gaan voeren in samenwerking met de meest high-end internationale merken voor zowel dames als heren.

DE WINKEL
Shoebaloo’s oprichter Hartog Streim heeft na 38 jaar, 7 filialen en een online store verder, het stokje vorig jaar overgedragen aan zijn oudste zoon, Marlon Streim. Jong, ambitieus en met veel passie runt hij nu het schoenen-imperium. Voor de flagship store kiest Streim ervoor om met interieurarchitect Roberto Meyer te werken, die tot nu toe het merendeel van alle Shoebaloo winkels onder handen heeft genomen. De flagship store blijft alle huidige merken voeren voor zowel dames als heren.

CELEBRATION EDITIONS
Speciaal voor de opening lanceert Shoebaloo een lijn Celebration Editions in samenwerking met ’s werelds grootste modehuizen. Hiervoor is buyer Martin van Klaveren er in geslaagd om door te dringen tot de designstudio’s van Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Dolce & Gabbana, D-squared en Giuseppe Zanotti. De Celebration Editions zijn stuk voor stuk Shoebaloo-gecustomized, door gebruik van het herkenbare blauw. De collectie is voor zowel heren als dames exclusief verkrijgbaar in de nieuwe flagship store vanaf eind oktober 2014.

Lees ook:Shoebaloo Amsterdam verbouwd en heropend
Lees ook:SHOEBALOO neemt Koningsplein over
Lees ook:SHOEBALOO opent grootste boutique op Koningsplein
Lees ook:Hunkemöller opent eerste flagship store in Duitsland
Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>