Shoebaloo Amsterdam verbouwd en heropend

Gisteravond (her)opende Shoebaloo na een uitgebreide verbouwing de flagship store aan het Amsterdamse Koningsplein. De meest vooraanstaande high-end schoenentempel vierde dit met friends & family. Architect Roberto Meyer is verantwoordelijk voor het design van de futuristisch-ogende schoenenwalhalla, waar ieder model tot zijn recht komt.

DE WINKEL
Shoebaloo’s oprichter Hartog Streim heeft 38 jaar, 7 filialen en een online store verder het stokje vorig jaar overgedragen aan zijn oudste zoon, Marlon Streim. Jong, ambitieus en met veel passie runt hij nu het schoenen-imperium. Voor de flagship store koos Streim ervoor om met architect Roberto Meyer (MVSA Architects) te werken, die tot nu toe het merendeel van alle Shoebaloo winkels onder handen heeft genomen. De flagship store blijft alle huidige merken voeren voor zowel dames als heren.

CELEBRATION EDITIONS
Speciaal voor de opening lanceerde Shoebaloo een lijn Celebration Editions in samenwerking met ‘s werelds grootste modehuizen. Hiervoor is buyer Martin van Klaveren er in geslaagd om door te dringen tot de designstudio’s van Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Dolce & Gabbana, D-squared en Giuseppe Zanotti. De Celebration Editions zijn stuk voor stuk Shoebaloo-gecustomized, door gebruik van het herkenbare blauw. De collectie is voor zowel heren als dames vanaf nu exclusief verkrijgbaar in de nieuwe flagship store.

Lees ook:Shoebaloo opent eind oktober Amsterdamse flagship store
Lees ook:SHOEBALOO neemt Koningsplein over
Lees ook:SHOEBALOO opent grootste boutique op Koningsplein
Lees ook:SHOEBALOO’s pop-up outlet
Lees ook:Nieuwe Geox winkel geopend Kalverstraat Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>