& Other Stories introduceert styling story video

& Other Stories voegt een nieuwe dimensie toe aan haar diversiteit door allerlei creatieve vrienden te vragen hun eigen interpretatie te geven van de collecties. Ontwerpster en styliste B. Åkerlund, gekozen vanwege haar extravagante signatuur, selecteerde items uit de herfst-/wintercollectie 2013 om met deze fotoshoot haar eigen verhaal te vertellen. Het resultaat showt ze zelf, samen met haar vriendin Shirley Manson, de leadzangeres van Garbage.

Als het om mode gaat zijn er wat B. Åkerlund betreft geen do’s en dont’s. Zij benadert het als een vorm van kunst, met een geheel eigen stijl en probeert mensen te inspireren zichzelf te zijn. Dit past uitstekend bij de sterke uitstraling van Shirley Manson, die de personificaties van deze styling story is.

Shirley Manson, leadzangeres van Garbage: “Ik vond het geweldig, dat ik werd uitgenodigd voor deze fotoshoot. Een hoofdrol te mogen spelen naast B. Åkerlund in a een campagne voor & Other Stories was een geweldige belevenis. Ik bewonder B. enorm om haar opvallende stijl en het feit dat het voor een nieuw en opkomend modemerk was, maakte het allemaal nog spannender.”

“B.’s geweldige en extravagante ideeën zijn grensverleggend als het gaat om vrouwelijke stereotypen. Samen met Shirley Manson zette ze een krachtige en overgedecoreerde fashion story neer die heel passend is voor de feestdagen,” aldus Sara Hildén Bengtsson, Creative Director van & Other Stories.

Documentaireachtige snapshots vertellen het verhaal van B’s stylingproces, te beginnen in haar studio in Los Angeles, waar ze extravagante showpieces ontwierp, gebruikmakend van geselecteerde items uit de collecties van & Other Stories. Ze maakte van zes jurken één, door er tien meter extra stof aan toe te voegen, de lederen franje van een ander item te accenturen door tien meter extra franje toe te voegen. De shoot geeft een kijkje in de wereld van B. en begint in haar studio, verlegt zich naar Hollywood Blvd om vervolgens te eindigen bovenop een dak aan de rand van een zwembad.

“Werken met Shirley Manson was een droom die uitkwam. Ik ben altijd een enorme fan geweest van haar muziek en stijl en toen ik haar voor het eerst ontmoette, was het alsof we elkaar al jaren kenden,” zegt styliste en ontwerpster B. Åkerlund. “In mijn werk ben ik altijd op zoek naar uitdagingen en dit project met & Other Stories heeft mijn creativiteit naar een hoger niveau getild.”

Lees ook:& Other Stories presenteert nieuwe collectie eaux de toilette
Lees ook:& Other Stories presenteert tweede co-lab collectie met Vans
Lees ook:& Other Stories creëert ‘styling story’ met Susie Bubble
Lees ook:Okselhaar is oké in And Other Stories campagne
Lees ook:& Other Stories introduceert “The Dinner Party”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>