Paarden lopen SuperTrash show tijdens Amsterdam Fashion Week

De SuperTrash modeshow was zaterdagavond wederom een groot spektakel. Aan ruim 1000 gasten presenteerde het modelabel haar nieuwste collectie vanuit de Hollandsche Manege. Niet alleen modellen liepen mee in de show, met ‘New Amazons’ als thema kwamen ook paarden, racefietsen, segways en quads op de catwalk voorbij. SuperTrash-eigenaresse Olcay Gulsen, besloot de show vanaf een van de paarden.

Olcay Gulsen: “Na de overweldigende show van vorig jaar wilden we dit jaar iets totaal anders. Ik was enorm geïnspireerd door de mythologie rondom The Amazones en de AW13/14 collectie is dan ook ontworpen vanuit dit thema. De show is een bonte parade van indrukken. Ik ben ontzettend trots dat we weer totaal iets anders hebben laten zien. Voor mij kwam alles samen vanavond: de collectie, de locatie, de styling, de modellen, de muziek en de sfeer!”

Foto’s: Peter Stigter

Lees ook:SuperTrash lanceert eigen oranje EK-jurkje: Winning Ways
Lees ook:SuperTrash pakt uit met enorme modeshow tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Olcay Gulsen en Ruud Gullit een setje?
Lees ook:SuperTrash jurk voor Disney onthuld in Parijs
Lees ook:Ralph Lauren viert feest met spectaculaire 4D show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>