SuperTrash jurk voor Disney onthuld in Parijs

Screen shot 2013-03-25 at 11.04.27Disneyland Paris vierde afgelopen weekend haar 20-jarig bestaan met een exclusieve ‘Designers of Dreams’ mode-show. Daarbij was Olcay Gulsen namens SuperTrash één van de negen geselecteerde ontwerpers, die een outfit ontwierpen geïnspireerd op een van de populaire Disney films.

Met The Lion King als inspiratie, creëerde SuperTrash een outfit met een link naar het pure en onschuldige gevoel van de Afrikaanse natuur, een plek waar alle dieren in harmonie naast elkaar leven. Het krachtige silhouet gecombineerd met de weelderige shapes aan de onderkant van de jurk uitgevoerd in een goudprint doet recht aan het magische gevoel rondom The Lion King.
“Disney is een iconisch merk, ik was ontzettend vereerd toen Disney mij vroeg mee te doen aan dit bijzondere project samen met alle andere internationale designers”, aldus Olcay Gulsen. “Het zien van onze Lion King-geïnspireerde look op de catwalk in Disneyland Paris was heel bijzonder – ik hoop dat Simba trots is!”

Frontrow bij de modeshow zaten onder andere zangeres Sophie Ellis-Bextor, model Natalia Vodianova, Sarah Harding van Girls Aloud en Susanna Lau van de bekende blog Style Bubble.

Lees ook:SuperTrash lanceert eigen oranje EK-jurkje: Winning Ways
Lees ook:Olcay Gulsen: “Geen bont meer voor SuperTrash”
Lees ook:Mickey en Minnie presenteren hun nieuwe Disneyland Paris outfits
Lees ook:Olcay Gulsen en Ruud Gullit een setje?
Lees ook:Olcay Gulsen maakt SuperTrash #superteamselfie in oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>