Tien miljoenste Glamour verkocht

Tijdschrift Glamour bestaat momenteel nog geen zes jaar, toch wordt deze maand ergens het tien miljoenste nummer van Glamour verkocht. Een blijk van de populariteit en de razendsnelle groei van het modemagazine dat inmiddels een betaalde oplage van bijna 150.00o kent.

En om die tien miljoen te vieren pakt Hollands biggest fashion magazine in het augustusnummer groots uit. Via een unieke code die de lezeres in het blad aantreft, maakt ze op www.glamour.nl/10miljoen kans op een vip-day met drie vriendinnen met onder andere € 2.000 shopping money.

Het Glamour to the people gevoel wordt compleet gemaakt met een gratis cd van Jenny Lane die bij het nummer zit. Hoofdredacteur Karin Swerink: “Dat de 10 miljoenste Glamour over de toonbank gaat, is natuurlijk ongelooflijk. En dat vieren we met een glas champagne (met friet) én onze lezeressen. Let’s celebrate fashion together.”

Glamour editie 8 met cd van Jenny Lane én de unieke code ligt vanaf 12 juli in de winkel.

Lees ook:HET GROOTSTE FASHION MAGAZINE VAN NEDERLAND NU NÓG GROTER!
Lees ook:National Glamour Day 2011 feestelijk van start
Lees ook:Kate Moss niet best gekleed
Lees ook:Glamour magazine opent haar eigen Glamour cafe
Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>