Glamour magazine opent haar eigen Glamour cafe

national-glamour-day-2016-9864Glamour magazine opent haar eigen Glamour café en betaalt jouw rekening! Op 2 april is het weer National Glamour Day. Op die dag wordt het Esprit caffé op het Spui in Amsterdam omgetoverd tot Glamour caffé. Ieder uur wordt de rekening van één tafeltje in het restaurant betaald door het modemagazine. Dus kom langs en wie weet geniet jij van een gratis hapje en drankje.

Adres Glamour café: Spui 10 in Amsterdam

Bijkomen van je shopping spree tijdens National Glamour Day? Kom dan naar het Glamour café powered by Esprit caffé op het Spui in Amsterdam. In een glamourous omgeving – denk: roze loper, servetten en ballonnen – kun je genieten van een good & healthy Glamour-menu. Surprise: we verrassen elk uur een lezeres door de rekening van haar te betalen. Sowieso is het slim om hier even een hapje en/of drankje te doen: want dan krijg je op vertoon van je Glamour namelijk een goodiebag.

Over National Glamour Day
Nederlands grootste modemagazine Glamour maakt het onbereikbare bereikbaar voor alle jonge vrouwen. Daarom vieren we National Glamour Day. Op die dag krijgen alle vrouwen in Nederland en België op vertoon van het aprilnummer minimaal 20 procent korting op de kakelverse voorjaarscollectie bij meer dan 3.000 winkels. Zo kunnen ze direct de nieuwste jassen, schoenen of spijkerbroeken shoppen. Een greep uit de toonaangevende deelnemende winkels: H&M, Mango, River Island, Levi’s, Costes, Adidas, Douglas en Topshop.

 

Lees ook:National Glamour Day feestelijk van start met champagne-onbijt
Lees ook:28 maart is het weer National Glamour Day & Night!
Lees ook:National Glamour Day 2011 feestelijk van start
Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night
Lees ook:National Glamour Day nu ook ‘s avonds en ‘s nachts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>