Yves Saint Laurent commercial verboden

De nieuwste commercial van de geur Belle d’Opium van Yves Saint Laurent is verboden. De clip waarin actrice Melanie Thierry dansend te zien is (en tijdens het dansen af en toe naar haar arm wijst) zou aanzetten tot heroïnegebruik. Volgens de Advertising Standards Authority zou de actrice drugsgebruik simuleren door haar bewegingen en het wijzen naar haar arm.

Yves Saint Laurent is het hier totaal niet mee eens: ‘De bewegingen staan voor de innerlijke energie, innerlijke passie en innerlijk verlangen naar Belle d’Opium’, verklaarde de choreograaf aan New York magazine.

Wat vind jij?

Lees ook:Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden
Lees ook:Yves Saint Laurent wordt Saint Laurent Paris
Lees ook:Yves Saint Laurent-film L’amour fou dit najaar in bioscoop
Lees ook:Marilyn Manson nieuw gezicht Saint Laurent Paris
Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yves Saint Laurent commercial verboden

  1. Liz

    Ik vind de commercial stomme, maar ik niet vind dat het moet zijn verboden. (Ik ben een amerikaanse, betreur voor mijn nederlands.)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>