Word jij Miss PC Hooftstraat?

pc hooftstraat fair[1]Op 18 en 19 december wordt de PC Hooftstraat Fair georganiseerd, een evenement voor stijlvol bekend- en ondernemend Nederland. Een onderdeel van dat evenement is de gloednieuwe Miss PC Hooftstraat verkiezing. Daarbij wordt gezocht naar een jonge, knappe en spontane meid, die helemaal past bij deze chique winkelstraat in Amsterdam-Zuid.

Meiden, die interesse hebben om deel te nemen aan deze verkiezing kunnen zich tot 11 november opgeven. Dus, ben jij de ultieme ambassadrice van de meest exclusieve straat van Nederland? Ben je merkbewust? Heb je de looks van een topmodel? En wil je een keer op de catwalk stralen in een waanzinnige creatie van een bekende ontwerper? Ben je tussen de 14 en 22 jaar en minimaal 1.73?

Mail dan snel jouw foto’s (close-up en lengte) en je volgende gegevens (geboortedatum, je maten, kleur ogen, kleur haar en schoenmaat) naar [email protected].

logo_miss_pc_[1]

De casting is op 11 november in Amsterdam en staat onder leiding van een vakjury, bestaande uit de directeur van VANDEMAST Model Management, de hoofdredacteur van Fashion.blog en de directeur van het Fashion Museum.

De winnares krijgt een VIP-prijzenpakket en mag op de openingsavond van de PC Hooftstraat Fair als eerste over de Rode Loper die met duizenden Swarovski-kristallen zal worden bezaaid.

Lees ook:P.C. Hooftstraat wordt verbouwd en her-opend
Lees ook:Noord-Hollandse vrouwen hebben de grootste voeten
Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out komt naar Nederland
Lees ook:AVRO toont talloze modefilms tijdens modemaand
Lees ook:Bijenkorf viert start feestseizoen met Turn on the lights

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>