WE verkoopt jeans ontworpen door AMFI studenten

Modeketen WE kan sinds deze week twee bijzondere jeans aan haar Vintage Denim collectie toevoegen. Twee studenten van de mode-opleiding AMFI ontwierpen namelijk een unieke spijkerbroek voor WE. Giorgia Havekotte en Kurtwood Scott zijn de winnaars van de designcontest die WE onlangs organiseerde. Met die designcontest wil WE jong Nederlands fashion talent stimuleren.

Ben je benieuwd naar de spijkerbroeken die de twee studenten ontwierpen? De created by… for WE jeans zijn vanaf 22 maart verkrijgbaar bij 18 geselecteerde winkels in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. De broeken zijn niet online verkrijgbaar.

Lees ook:Geshopt: Exclusieve t-shirts van jonge designers bij WE
Lees ook:Nieuwe it-bag uit Nederland?
Lees ook:ARTEZ studenten tonen afstudeercollecties van hoog niveau
Lees ook:Boekentip: Dear Fashion Diary
Lees ook:Tassenmuseum showt genomineerden Sacha Golden Heel Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>