ARTEZ studenten tonen afstudeercollecties van hoog niveau

Afgelopen vrijdag, 2 juli, waren de studenten van ARTEZ als laatste aan de beurt om hun afstudeercollecties te showen. En het gezegde ‘last but not least’ was hier absoluut van toepassing. Want na de afstudeercollecties van de academies KABK, WDKA, HKU en AMFI te hebben gezien, kunnen we wel stellen dat de studenten van ARTEZ ongelooflijk veel talent in huis hebben. Veertien studenten uit het laatste jaar showden op de heetste dag van het jaar (+/-38 graden) hun creaties op de catwalk. Daarbij waren Kris van Berden en Lotte Schijndel twee van onze favorieten.

Klik hier voor meer info en beelden van de show.

Lees ook:ArtEZ studenten presenteren sterke afstudeercollecties
Lees ook:Veel talent bij afstudeercollecties HKU – Utrecht
Lees ook:Streetstyle bij Graduate Fashion Week in Londen
Lees ook:Hello Girls, Hello Kris!
Lees ook:Grazia showt wintermode op de Amsterdamse PC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>