Linda de Mol in de huid van Maxima

unknownDe nieuwste editie van Linda. staat volledig in het teken van het koningshuis. Maar het koningshuis (en zeker Maxima en Willem Alexander) laat zich niet makkelijk paaien voor een uitgebreide cover shoot. Vandaar dat Linda de Mol zelf maar in de huid van Maxima kroop. Samen met een surrogaat Willem Alexander is ze te bewonderen op de cover van het maart nummer. En de twee lijken nog ook!

In haar voorwoord richt Linda de Mol zich ook tot Maxima. Ze vertelt hoe graag ze Maxima voor haar blad op de foto had willen zetten. Ze geeft toe dat ze zich nog steeds schaamt voor hun eerste ontmoeting in Beijing. Ook verklaart Linda dat ze geniet van de elegantie en smaak van Maxima. ‘U hebt ons stoffige koningshuis glamour en elan gegeven’, aldus Linda. En daar zijn wij het helemaal mee eens, want niemand draagt de ontwerpen van Jan Taminiau beter dan Maxima.

De nieuwste Linda bevat wederom veel mode. Herinner je je nog The Last Emperor, de documentaire over ontwerper Valentino waarin de beste man continu wordt gevolgd door zo’n zeven a acht kleine hondjes? Diezelfde soort hondjes zien we terug in Linda. en wel in een fotoshoot met Jeroen van Koningsbrugge en Marion Pauw. De twee BN’ers dragen bovendien kleding van Dutch designers als Bas Kosters, Mattijs, Monique Collignon en Jeroen van Tuyl.

Verder in de maart editie van Linda.:

  • De fotoshoot van Lara Stone in de Britse Vogue
  • Het nieuwe programma van Thijs Willekes, Thijs, vanaf 7 maart te zien bij RTL5
  • Actrice Loïs Dols de Jong in de nieuwste collecties voor de zomer
  • De Jeu de boules set van Chanel
  • Sonia Rykiel voor H&Mlinda 001Een foto uit de maart editie van Linda.

Lees ook:Supermodel Linda Evangelista is terug
Lees ook:Prinses Maxima gesluierd naar inauguratie Paus
Lees ook:Maatje meer voor Linda de Mol?
Lees ook:LINDA. 87 met Grandes Dames op uitklapcover
Lees ook:LINDA. met 11 sexy mannen op cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>