Maatje meer voor Linda de Mol?

lindacoverdikTwee keer zo dik als normaal zien we Linda de Mol op de cover van haar blad LINDA. Haar rode Peek&Cloppenburg jurk moet minstens vier maten groter zijn dan de kleding waar we Linda de Mol anders in zien… Linda ging in dikmaakpak op de foto voor LINDA. nummer 68, de editie die in het teken staat van afvallen en aankomen (jojo).

In haar voorwoord verklapt Linda ontzettend veel van eten te houden en zeker zo veel te jojo-en. Ze vertelt over haar personal trainer en over de reacties van mensen op haar uiterlijk.

sylvie meis

In de Dikke & de Dunne gaan Jakhals Frank en Sylvie van der Vaart met elkaar in gesprek. Hij heeft maat XXL, zij maatje 0. Hij werpt af en toe een onverschillige blik in de spiegel, zij kleedt zich het liefst in Hermes. Oftewel twee uitersten ontmoeten elkaar en dat zorgt voor een boeiend artikel (er wordt zelfs met taart gegooid).

Ook Stylist Maik de Boer (49) is in de LINDA. te vinden. Hij sprak met Cornald Maas over zijn overleden vader die het feit dat Maik homo nooit echt heeft kunnen begrijpen.

Daarnaast vertellen Bekende Jojo-ers als Herman den Blijker, Manuela Kemp, Johan Derksen, Rita Verdonk, Sara Kroos en HenkJan Smits over hun gewicht, hun diëten en hun zonden.

lisadikIn een serie modefoto’s zien we (X-factor) zangeres Lisa Lois Vol & Beeldig in de meest opvallende kostuums.

Verder in LINDA.:

Zanger Waylon aan het woord

Zes personal trainers over hun methodes

Een kleurrijke beauty fotoshoot met snoep in de hoofdrol

Vijf slechtziende of blinde vrouwen over hun uiterlijk

Lees ook:Gratis sex bij abonnement LINDA.
Lees ook:LINDA. MEIDEN lanceert zinderende zomereditie 2013
Lees ook:Cover LINDA.100 onthuld
Lees ook:LINDA. 65+ maar nog steeds prachtig
Lees ook:LINDA. met 11 sexy mannen op cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>