Betaalbaar horloge met parelmoer, diamanten en edelmetaal

GC watches is vooral bekend van klassieke herenhorloges met chronografen en een flinke dosis edelmetaal. De nieuwe damesvariant is een stuk eleganter. En gezien de chique materialen (parelmoer, diamanten) die erin verwerkt zijn, is de Gc-2 lady nog betaalbaar te noemen ook.

Het is altijd leuk als je een mooi horloge spot, en je hebt nog wat te kiezen over de uitvoering. Het nieuwe dameshorloge van GC watches, de Gc-2 lady, biedt volop van die keuzemogelijkheden. Het chique horloge – met driedimensionale wijzerplaat van parelmoer, handingelegde diamanten en klassieke Romeinse cijferaanduiding – is verkrijgbaar in twee formaten, in drie soorten edelmetaal (stainless steel, roségoud of geelgoud) en met twee verschillende banden (leer of schakels).

Het mooiste is misschien nog wel dat de Gc-2 lady natuurlijk prima past bij de herenvariant waarmee steeds meer mannen rondlopen, zonder dat het ‘samen in hetzelfde Agu-regenpak’-effect optreedt. Het dameshorloge is net zo architectonisch van vorm als de klassieke GC watches, maar qua belijning ronder en zachter. En met prijzen tussen de 450 en 1250 euro is de prijs-kwaliteitverhouding helemaal niet verkeerd.

Op de foto: Gc-2 lady in stainless steel uitvoering

Lees ook:Klassiek herenhorloge is nu een must-have voor dames
Lees ook:Na Chanel komt nu ook Dior met een advertentiefilm
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt
Lees ook:BIGLI presenteert kleurrijke ‘Lilly Bloom’ ringen
Lees ook:Win kleurrijke designhorloges bij Fashion.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>