TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt

FW15_TWO-O_05_Horloge_119_95EURTWO-O brengt een onorthodox houten horloge op de markt. Een horloge waarbij twee materialen worden gecombineerd die nooit eerder op deze manier een horloge tot stand hebben gebracht; een houten kast met een zilver- of goudmetalen horlogeband. Door robuuste materialen, creativiteit en craftsmanship te combineren wordt een tijdloos horloge in een revolutionair nieuw jasje gestoken. Dankzij de donkere houttinten in combinatie met de zachte metallic look van de zilveren en gouden horlogeband past dit horloge helemaal binnen het modebeeld van nu.

Lees ook:DANIEL WELLINGTON – It’s Time, ‘Dapper’ lanceert vandaag
Lees ook:TIME TO DRESS UP WITH ROSEFIELD WATCHES
Lees ook:Dit is de smartwatch die je als vrouw wél wilt dragen
Lees ook:Misfit lanceert stijlvolle Phase smartwatch
Lees ook:Futuristische horloges in fluokleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>