Doneer aan Orange Babies en win een oranje shopper van Dolce en Gabanna

Het kost je minder dan de aankoop van een staatslot en je steunt er nog direct een goed doel mee. Doneer 5 euro aan Orange Babies, dat zich inzet voor vrouwen met Hiv en Aids in Afrika, en je maakt kans op een oranje, lakleren shopper van Dolce & Gabbana!

Een designer bag waar je alle kanten mee op kunt. Dat is in het kort de oversized shopper van Dolce & Gabbana die je nu via vintagewebshop Designer-vintage.com kunt winnen. De oranje lakleren armcandy is zo groot dat je er van alles in kwijt kunt: strandspullen, sportkleding, studieboeken, de opbrengst van een shopping spree … En het mooiste is: je kunt de tas winnen door 5 euro aan goededoelenorganisatie Orange Babies te doneren.

De prijsvraag, die tot 22 november 2009 loopt, is heel simpel. Je doneert via webwinkel Designer-vintage.com 5 euro aan Orange Babies, de Nederlandse organisatie die zich in Afrika inzet voor zwangere vrouwen (en hun kinderen) met Hiv en Aids. Op 23 november wordt bekend gemaakt wie de eyecatcher van Dolce en Gabbana (die in de winkel ruim 500 euro kost) thuisgestuurd krijgt.

Heb je de prijs niet gewonnen? Via de webshop van Orange Babies kan je ook designer vintage kopen. Dat scheelt je handenvol geld en maakt de goededoelenorganisatie, die de opbrengst van de online verkopen ontvangt, ook weer blij.

Op de foto: Oranje Dolce & Gabbana tas die te winnen is bij Orange Babies

Lees ook:Designer fashion van BN’ers in de verkoop!
Lees ook:BN’ers doneren vintage voor een goed doel
Lees ook:Designer kinderkleding voor het goede doel
Lees ook:Bas Kosters billendoekjes voor Orange Babies
Lees ook:BN’ers dumpen hun exclusieve tweedehandsjes tijdens vintage for charity party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>