Mode of misser: Microshorts & overknee boots

Het is niet beleefd om naar vrouwenbenen te staren. Maar soms kan een fashionista niet anders. Want een microshort met laarzen die tot boven de knieën komen en nog een streepje been laten zien, wat móet je daarmee?

Je hebt van die kledingstukken waarin je al snel voor gek loopt. Niet iedereen ziet er nu eenmaal in een legging, minirok of Ugg even goed uit. Het wordt nog riskanter als je twéé van dit soort fashion items gaat combineren. De combi van een microshort met een overknee boot is zo’n riskante mix.

Het ultrakorte broekje wordt al snel ordinair. Maar: als je een goed figuur hebt, dan kan je er makkelijk mee wegkomen. Voor de overknee boot, die dit jaar op zo’n beetje iedere catwalk wel te zien is, geldt eigenlijk hetzelfde. Dat roept de vraag op: is de ultrahoge laars met het ultrakorte broekje een slimme combinatie, of is dit zelfs voor vrouwen met size zero een brug te ver?

Op de foto: Microshorts & overknee boots

Lees ook:De Boot-Bag: een alternatief voor de handtas
Lees ook:Sheepy concurrentie voor de Slovz en Ugg
Lees ook:De fashion no-no’s van deze zomer
Lees ook:Fashion flashback: Hypes in 2006
Lees ook:Mode of Misser: korte broek van kant

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Mode of misser: Microshorts & overknee boots

  1. Aranka

    Deze combi kun je zeker geslaagd maken denk ik!!
    Ik draag altijd mijn zwarte vintage suede overknee’s (ok, niet tot de dijen dus, maar gewoon over de knie) in combinatie met een glanzende grijze short en een gewone panty of legging. Simpel zwart shirtje erop, en zo’n lekker lang vest, de ideale outfit!Zit heerlijk en ziet er goed uit!Leuk topic!

      /   Reply  / 
  2. Sander

    Toen mijn vriendin onlangs in een schoenenzaak een paar overknees aantrok met hoge naaldhakken. liepen een aantal mannen bijna spontaan tegen een schoenenrek aan. Inclusief de winkeleigenaar. Gewaagd misschien…, maar het heeft een bijzonder grote aantrekkingskracht op mannen. Dus wil je opvallen voor de mannelijke helft van de bevolking is dit de weg naar gegarandeerd succes.

      /   Reply  / 
  3. Iris

    Waarom is het zo erg dat er een stukje huid te zien valt?
    Ga je er dood aan? Is het zo lelijk?!
    Stel je aan.

      /   Reply  / 
  4. Jan

    Mijn vriendin heeft zaterdag bij H&M de lange overkneelaarzen van Jimmy Choo gekocht. Niet in de rij gestaan, maar gewoon om één uur nog het geluk dat er een laatste paar in maat 36 lag. Niks ordinair, het stond haar gewoon goed. Zowel met een korte spijkerrok met zwarte legging eronder als met wat langers, zodat de lengte van de laars alleen maar te raden viel. Zoals bij veel combinaties geldt denk ik één aandachtstrekker per outfit. Of iets orinair is, wordt bepaald door de totale combinatie van persoon en overige kleding erbij.

      /   Reply  / 
  5. isa

    Weet iemand waar je mooie suede overknee laarzen kunt kopen met hakken? En dan niet die van de tango want daar had ik iets te brede voeten voor. Oja, niet TE duur.

    dankje

      /   Reply  / 
  6. Lynsey

    @Isa: Misschien bij Duo Boots? Zijn niet goedkoop, maar dan heb je wel echte suède.

      /   Reply  / 
  7. martje

    mooie hoge leren laarzen ,jammer dat de foto niet groter is

      /   Reply  / 
  8. Noa

    Cafe Moda heeft ook een aantal hele leuke overknee boots.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>