De nieuwe opvolgers van de bolero

Is de bolero niet heel erg 2008? Gelukkig zijn er nieuwe versies, die deze herfst helemaal in een trendy garderobe passen. Denk off-shoulder, denk omslagdoek, denk boho.

Een lang vest met een lange ketting erbij wordt helemaal boho in combinatie met een A-lijn jurk en legging of slanke broek. Daarbij zijn vooral de prints belangrijk: ruiten, bloemetjes, paisleys. Het Nederlandse merk Expresso heeft in de najaarscollectie 2009 een hele lijn met outfits in bohemien look. Dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een (warme) opvolger van de bolero. Want een bijzonder vest is natuurlijk een must voor een boho outfit.

Ook in de andere lijnen van Expresso spelen nieuwe alternatieven voor de bolero een belangrijke rol. Voor een romantische look is er een lang vest met pofmouwen en een brede ronde halslijn. En een ultrakort, off-shoulder vest dat doet denken aan de bolero én de omslagdoek, past in een chiquer silhouet. Ook verstokte jurkjesdragers hoeven het dit najaar niet koud te hebben, want een lang, wijdvallend vest (in een contrastrijke kleur) doet het prima bij een bloemetjesjurk.

Op de foto: Bijzonder vest uit de najaarscollectie 2009 van Expresso

Lees ook:Modelabel Expresso komt met eigen tijdschrift
Lees ook:Nieuwe najaarscollectie van Dyanne Beekman in de winkels
Lees ook:De nieuwe little black dress is shocking blue
Lees ook:Column: Hippe mode en happy sheep
Lees ook:Rachel Zoe lanceert eigen collectie (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>