Zo strik je een sexy sjaal

Is een mooie sjaal het ultieme multifunctionele accessoire? Wel als je weet hoe je haar trendy draagt.

De zijden sjaals van Charlotte Sparre werden zo populair bij celebs en fashionista’s, dat de Deense ontwerpster inmiddels ook exemplaren in katoen, wol en suède maakt. En het leuke is: op haar website geeft ze ook nog eens adviezen over hoe het multifunctionele accessoire gedragen kan worden.

Want het klinkt zo simpel, een sjaal dragen. Maar afhankelijk van het model, de stof en de stijl zijn vele variaties mogelijk. Een stevige, katoenen sjaal kan je volgens Charlotte Sparre zelfs over een bikinitopje dragen: als halter, strik of met een eenvoudige knoop op de rug. Brede sjaals doen het prima over het bikinibroekje. Want met een knoop op de heup verhul je ongewenste vetrollen zonder dat je je meteen in een enorme parka hoeft te hijsen. En met een zijden sjaal die je over de schouders knoopt, tover je een little black dress om in een oogstrelende evening gown.

Als we afgaan op de adviezen van Charlotte Sparre, zijn de mogelijkheden met sjaals bijna onbegrensd. Als sjaaltje om het hoofd, als stropdas bij een blouse en als vrolijke strik op een V-halstrui geeft het accessoire steeds een extraatje aan je outfit. Geen wonder dus dat de collecties van de Deense ontwerpster inmiddels op de internationale catwalks te zien zijn.

Op de foto: Sjaals en striksuggesties van Charlotte Sparre

Lees ook:Vero Moda helpt shopaholics
Lees ook:Fashion talk: Mode is niet bang voor de recessie
Lees ook:Win de ultieme top van Sunday Monday
Lees ook:De (strop)das anno 2015
Lees ook:M∙A∙C samenwerking: Charlotte Olympia

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zo strik je een sexy sjaal

  1. HatsOlnine

    Leuke post, modieus de stad in met mn sjaal. Probeer ook zeker eens een cashmere sjaal.

      /   Reply  / 
  2. anthonia

    “Mooie sjaals moeten wat mij betreft ook goed voelen.” Countingflowers

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>