M∙A∙C samenwerking: Charlotte Olympia

M_A_C-Charlotte-Olympia-Campaign-VisualHet luxe schoenen- en accessoire merk Charlotte Olympia werkt samen met M∙A∙C aan een nostalgische collectie met retro-glam kleuren, geïnspireerd door pin-ups, silver screen sirens en oude Hollywood glamour.

M∙A∙C Senior Vice President/Group Creative Director James Gager:
Charlotte Olympia Dellal is niet alleen een talent in de design- en modewereld, maar ook een tijdloze schoonheid waarvan de producten – doordrenkt met kleur en plezier – perfect passen bij de esthetiek van M·A·C. Haar speelse en stijlvolle accessoires zijn de ultieme inspiratiebron voor make-up; de speelsheid en de variatie in de M·A·C Charlotte Olympia collectie is de reden dat we niet kunnen wachten met delen.

Charlotte Olympia
Dit is mijn droom collectie! De inspiratie voor de collectie komt van mijn liefde voor een vervolgen tijdperk dat zich manifesteert in mijn dag-tot-dag beauty look evenals de esthetiek van mijn ontwerpen. Ik heb altijd al genoten van het mooi maken en het vrijlaten van mijn innerlijke filmster.

Lees ook:M.A.C Cosmetics lanceert Charlotte Olympia make-up collectie
Lees ook:Charlotte Tilbury komt naar Nederland
Lees ook:CHARLOTTE TILBURY VIERT LANCERING BIJENKORF AMSTERDAM
Lees ook:Fashion talk: Mode is niet bang voor de recessie
Lees ook:Glazen Cinderella muiltjes ontworpen door mode iconen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>