Alweer een nieuwe it-bag van Nederlandse bodem?

Michael Barnaart van Bergen lanceerde eerder dit jaar zíjn visie op de nieuwe it-bag, de Anna. Nu lijkt er concurrentie op komst. Want Eva Anna Hekking van EAH! komt met een lijn couturetassen.

De jonge Nederlandse modeontwerpster Eva Anna Hekking is vooral bekend geworden met haar tassenlabel EAH!. Maar ze maakt ook sieraden en jurken, die onder andere via haar webshop worden verkocht. Op 25 juli 2009 nam het designtalent een nieuwe stap met de lancering van haar couturelabel Elisabeth Victoria Antoinette Hekking. Voor de lente en zomer van 2010 richt de nieuwe lijn zich helemaal op tassen.

De tassencollectie van Eva Anna Hekking voor de volgende zomer bestaat uit zes modellen in verschillende stijlen. Zo is er de donut bag, een tas met – surprise, surprise – een gat in het midden. Ook zijn er ronde tassen die geïnspireerd zijn op voetballen en tassen gemaakt van gelaagd plastic. De Ode aan Chanel is een ronde tas die in feite bestaat uit verschillende tassen die aan elkaar zijn gemaakt. En zo’n bijzondere én chique tas zou best eens de nieuwe it-bag kunnen worden…

Op de foto: Tas Ode aan Chanel uit de zomercollectie 2010 van couturelabel Elisabeth Victoria Antoinette Hekking (foto Jeroen Snijders)

Lees ook:AIFW: Eah! en haar geweldige kettingen van plexiglas
Lees ook:EAH! maakt fashion statement voor de hond
Lees ook:Victoria Beckham gaat schoenen en tassen ontwerpen
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!
Lees ook:Brandsteder Junior likt slagroom van borsten ontwerpster EAH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>