T-shirts tegen de crisis

Het is weer eens bewezen: mode doet wonderen. Met de t-shirts en tassen van P.U.K. Lifestyle help je namelijk de crisis te bezweren.

P.U.K. de crisis. De crisis is ook maar een trend. De crisis is zó 2008! Het zijn opdrukken op t-shirts, hemdjes en tassen van het nieuwe label P.U.K. Lifestyle.

Positief uit de Kredietcrisis is opgericht in reactie op de tsunami aan negatieve berichtgeving over de economische situatie. De t-shirts voor heren en dames, strandtassen en shoppers voorkomen door hun positieve boodschap dat we de moed opgeven om ooit nog uit de recessie te komen.

Natuurlijk is de anti-recessiekleding goed voor de economie én onze portemonnee. Een t-shirt is er al voor 25 euro en een tas voor nog geen twintig. Tot nu toe zijn deze must-haves voor recessionista’s alleen online te koop. Maar als de recessie doorzet, is er vast wel een slimme ondernemer die ze naar de winkelschappen gaat brengen.

Op de foto: Zwart t-shirt en zilveren strandtas van P.U.K. Lifestyle

Lees ook:Recessieproof t-shirt maakt vrolijk
Lees ook:Het kan niet op met Cottonmouth
Lees ook:Creëer je foutste look voor de Anti Fashion Party
Lees ook:Zangeres Pixie Lott aan de slag voor Moschino
Lees ook:Cottonmouth gaat aan de pin-ups

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “T-shirts tegen de crisis

  1. derekpm

    Rather interesting. Has few times re-read for this purpose to remember. Thanks for interesting article. Waiting for trackback

      /   Reply  / 
  2. Florentine

    Wat onwijs leuk. Super idee! Hoop dat het een hype wordt en we de crisis kunnen verdrijven.
    P.U.K. de crisis!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>