Tupperwareparty met tweedehands schoenen

Vorige week is VintageShoes.nl gelanceerd, een online winkel met (surprise, surprise) tweedehands schoenen. Toch biedt deze vrolijke website nieuws onder de zon.

Swappen, vintage shoppen en de jaren tachtig zijn helemaal hip. Dat maakt de nieuwe webshop VintageShoes.nl een potentiële kaskraker.

De website van VintageShoes is makkelijk doorzoekbaar (bijvoorbeeld op maat, soort schoeisel en merk) en behoorlijk betaalbaar. Het aanbod is gevarieerd en verre van standaard. Zo heb ik nooit geweten dat er ook mooie suede bordeaurode pumps bestaan.

VintageShoes is opgericht door Barbara den Hollander-Kuijlenburg, die liefhebbers van het Song Festival misschien nog zullen herinneren van Email to Berlin. Dat Barbara haar zangcarrière aan de wilgen heeft gehangen, is helemaal niet erg nu ze een leuke webwinkel mét schoenenpartyservice is gestart. VintageShoes is namelijk ook een vehikel voor een nieuwe variant van de Tupperwareparty, de schoenenparty waarbij je thuis met vriendinnen in bakken vol tweedehands schoenen kunt graaien.

Op de foto: Tupperware party

Lees ook:Nieuwe marktplaats met mode
Lees ook:Marktplaats voor posh swaps en nieuwe tweedehands creaties
Lees ook:Kleur je outfit met schoenen
Lees ook:Alweer een nieuwe it-bag van Nederlandse bodem?
Lees ook:Dit wil je niet onder de kerstboom vinden…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tupperwareparty met tweedehands schoenen

  1. joos dubbeld

    ja, ik heb je (denk ik) nu echt gevonden! heb heel wat gelezen: leuk,hoor! een tupperware party voor tweedehands schoenen…hoe kom je er op- ga zo door! groetjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>