Nieuwe collectie van Katja Schuurmans goededoelenmode in de winkel!

Kralenarmbanden, strandtassen en pareo’s. De nieuwe collectie van Katja Schuurmans Return to Sender is helemaal in zomerse sferen.

Met het kopen van hippe zomermode voor een scherp prijsje kan je de wereld verbeteren! Dat bewijst de nieuwe collectie van Return to Sender die vanaf 10 juni 2009 in de schappen van de Hema ligt. De roze en bruine pareo’s, vrolijk gestreepte strandtassen en kleurrijke kettingen en armbanden (gemaakt van gerecycled papier!) worden aangeprezen door Katja Schuurman, een van de oprichters van het goededoelenlabel.

De producten van Return to Sender, dat een initiatief is van onder andere Katja Schuurman, worden gemaakt in arme landen en zonder winstoogmerk verkocht in Nederland. De opbrengsten van deze fair trade, die de lokale economie (in bijvoorbeeld Guatemala en Sri Lanka) stimuleert en de leefomstandigheden in ontwikkelingsgebieden verbetert, worden geïnvesteerd in educatie- en ontwikkelingsprojecten voor de bevolking.

De door Katja gepromote collecties wordt in Nederland uitsluitend via de Hema verkocht, maar is voor fashionista’s zeker de moeite waard. Naast zomerse kleding en accessoires bestaat de collectie uit speelgoed, kindermode en interieuraccessoires waar je meteen vrolijk van wordt.

Vorig jaar was op Net5 nog de tv-serie Return to Sender te zien, waarin Katja de plekken bezoekt waar de producten gemaakt worden. Of daar nu een vervolg op komt, is niet bekend.

Op de foto: Pareo´s van Return to Sender

Lees ook:RETURN TO SENDER OPENT EERSTE EIGEN WINKEL IN AMSTERDAM!
Lees ook:LINDA. toont zwangere Katja in designerkleding
Lees ook:POP UP STORE HEMA X FAB.
Lees ook:Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden lanceren Fairtrade juwelenlijn
Lees ook:Katja Schuurman is weer lekker bezig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe collectie van Katja Schuurmans goededoelenmode in de winkel!

  1. Jan Kerkhofs

    Ik vind het een geweldig idee en al zeker wanneer zich BNN”ers in zetten om de toch al zeer arme bevolking van Sri Lanka de helpende hand toe te reiken, persoonlijk probeer ik dat te doen via de Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka via het opzetten van kleinschalige projecten in dit prachtige land. Ik hoop dat meer mensen ons volgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>