Katja Schuurman is weer lekker bezig

unnamed(97)Katja Schuurman is opeens weer overal. Ze schittert in talkshows, op covers en – vanaf vandaag – in People’s Avenue Fall Winter 2016/2017 campagne. Katja is voor aankomend seizoen ambassadrice van het duurzame fashion-label.

De actrice is als voorstander van eerlijk geproduceerde kleding en oprichter van Return to Sender, een perfecte match met People’s Avenue en vertelt: “Het is ontzettend belangrijk dat we bewust zijn van alles wat we kopen en zeker ook kleding, want als we op deze manier doorgaan, dan maken we de wereld stukje bij beetje kapot. People’s Avenue heeft de juiste instelling en daarom ben ik deze samenwerking met ze aan gegaan.” Eigenaar van het merk Ronald Wiechert: “Wij zijn ontzettend blij met Katja als het gezicht van de campagne en het merk. Met onze gezamenlijke inzet kunnen we duurzame mode op de kaart zetten en een voorbeeld stellen voor de textielindustrie.”

Over People’s Avenue
People Avenue is een Nederlands fashion-label met een eerlijk, duurzaam en milieubewuste productie. Het merk werkt met een volledig gesloten water-recycle-systeem. People’s Avenue maakt uitsluitend gebruik van duurzame stoffen als; biologische katoen, modal (beukenhout), lyocell (beukenhout), gerecycled polyester en bamboe. In Nederland is People’s Avenue verkrijgbaar bij negen verkooppunten, inclusief de drie brandstores in Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Daarnaast is het kledingmerk te koop in zes andere retailstores, waaronder Pistache in Zwolle. Online is het merk te verkrijgen via de eigen webshop en vijf andere online shops zoals Wolf and Storm en Glamour Conceptstore.

Lees ook:People’s Avenue opent brandstore
Lees ook:Katja Schuurman in korset onderwerp van gesprek
Lees ook:Hoe duurzaam is Nederlandse mode?
Lees ook:Victoria Koblenko gezicht duurzaam modelabel: l’SOME Fashion
Lees ook:H&M komt met huidverzorgingsproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>