H&M’s collectie voor Fashion against AIDS vliegt de deur uit

Hoe koop je voor 15 euro een limited edition bodysuit waarmee je ook nog eens een goed doel mee steunt? H&M toont zich weer eens chic & cheap met de collectie Fashion against AIDS, waarvan de opbrengst (deels) ten goede komt aan de bestrijding van AIDS en HIV.

De collectie waarmee H&M Designers against AIDS steunt is weer een typisch staaltje designer cheap. De exclusieve kledingstukken variëren in prijs van een tientje (voor een singlet van bijvoorbeeld Cyndi Lauper of Estelle) tot nog geen 15 euro (voor t-shirts die zijn ontworpen door bijvoorbeeld N.E.R.D. of Dita von Teese).

Kennelijk zijn zangtalenten Yelle en Katie Perry het meest populair onder maatschappijbewuste fashionista’s. Het t-shirt van Yelle, met de tekst You enjoy life, is binnen een week na lancering van de Fashion against AIDS collectie al uitverkocht. Ook de bodysuit van Katie Perry zal je met een zaklamp moeten zoeken, want die is in de webshop van H&M niet meer te krijgen.

Op de foto: T-shirt van Dita von Teese voor Fashion against AIDS

Lees ook:Katie Perry in de mode
Lees ook:Tweede collectie van Fashion Against AIDS in de winkel
Lees ook:Dita von Teese zwaar aan de drank
Lees ook:Dita von Teese ontwerpt bijzondere handtas
Lees ook:Dita von Teese poseert voor Dior

1 Reacties // Reageer

One thought on “H&M’s collectie voor Fashion against AIDS vliegt de deur uit

  1. Sacha

    Wat een kek shirtje van Dita!
    Helaas in mijn maat)nét uitverkocht…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>