Tweede collectie van Fashion Against AIDS in de winkel

Op 28 mei 2009 ligt de tweede collectie van Fashion Against Aids in de schappen van zo’n 1000 winkels. In het kader van deze campagne kan je ecovriendelijke t-shirts kopen die zijn ontworpen door onder andere Pharrell Williams, Katy Perry en Dita Von Teese.

De t-shirts uit de Fashion Against Aids-collectie verschijnen in Nederland via de Dividedlijn van H&M. Er zijn in totaal 30 kledingstukken te verkrijgen, waarvan er 17 voor dames zijn en 13 voor heren. Alle shirts zijn gemaakt van 100% organisch katoen en ontworpen door een sociaal bewuste celeb.

Met de aankoop van een t-shirt dat is bedacht door bijvoorbeeld Yoko Ono, Cyndi Lauper en Katharine Hamnett steun je ook nog eens de wereldwijde strijd tegen AIDS. Een kwart van de opbrengsten gaat naar projecten ter preventie van AIDS en HIV. Vorig jaar leverde de campagne 1,5 miljoen euro op. De campagne is een resultaat van het internationale project Designers Against Aids, dat zich sinds 2004 bezighoudt met voorlichting aan jongeren die in aanraking komen met popcultuur.

Lees ook:H&M maakt festivalcollectie tegen AIDS
Lees ook:H&M’s collectie voor Fashion against AIDS vliegt de deur uit
Lees ook:H&M Fashion Against Aids (filmpje)
Lees ook:de RED onderbroek
Lees ook:H&M Fashion Against Aids video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>