Roberto Cavalli’s modefeestje

 

Tijdens een spectaculaire gala-avond werd donderdag de ‘Roberto Cavalli at H&M' collectie aan de internationale modepers gepresenteerd. Roberto maakte zijn ‘grande entrée' op de rode loper van de catwalk gevolgd door modellen als Erin Wasson en Jessica Stam, gekleed in zijn luxueuze avondjurken.

 

 

Het decor voor de Roberto Cavalli party was opgezet als een gigantische VIP lounge waar onder meer Sharon Stone en Halle Berry in de menigte gespot werden. De stemming werd verhoogd door het geluid van een helikopter en auto's, paparazzi flashes en, als absoluut hoogtepunt, de verschijning van de Italiaanse modelegende samen met zijn vrouw Eva op de rode loper. Een zeer tevreden Roberto Cavalli verklaarde: ‘Dit feest voor de lancering van de ‘Roberto Cavalli at H&M' collectie is echt ongelofelijk! De sfeer is sprankelend, opwindend en vol positieve, jonge energie. Het is een magische avond, onvergetelijk.'

Wat we kunnen verwachten van de speciale H&M collectie? Veel beroemde Cavalli jurken met dierenprints van zijden chiffon, een schitterende ‘rode loper jurk' gemaakt van geplooid goudlamé, een rechte mini-jurk bezet met parels en pailletten en perfect gesneden jasjes en broeken met smokingdetails. Voor de heren zijn er scherp geneden kostuums, jasjes en broeken in smokingstijl, die mét elkaar of los met bijvoorbeeld een jeans gecombineerd kunnen worden, maar ook met T-shirts en luxueuze overhemden.

Wil je zelf ook een Roberto Cavalli aan je garderobe toevoegen? Zorg dan dat je 8 november bij de H&M vooraan staat…. En vergeet vooral je ren-schoenen niet! Klik hier voor enkele filmpjes van het feest.

Lees ook:Modehuis Roberto Cavalli bestaat veertig jaar
Lees ook:H&M doet het met Roberto Cavalli
Lees ook:Preview: Roberto Cavalli at H&M
Lees ook:Naomi Campbell loopt modeshow Roberto Cavalli in Milaan
Lees ook:De mooiste jurken van de Golden Globes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>