Marc jacobs @ New York Fashion Week

Het internationale fashionweek-seizoen is weer geopend! Zaten alle belangrijke modemensen vorige week nog in NY, nu is iedereen overgevlogen naar Londen. En ik weet het, ik loop stiekem een beetje achter de feiten aan, maar toch wil ik nog even wat bloggen over de show van de spraakmakende Marc Jacobs. Rehab heeft hem schijnbaar goed gedaan, want zijn show was er weer eentje waar nog lang over is nagepraat.

 

 

Applaus in ontvangst nemen voordat je überhaupt iets geshowd hebt kan alleen als je Marc Jacobs heet. Zijn achterstevoren show begon met een zwaaiende Marc Jacobs, daarna de grand finale met alle modellen en toen werd zijn collectie één voor één geshowd.

Hoe de nieuwe collectie eruit ziet? Bizar met een sexy touch. Veel transparante stoffen, ingetogen jurken die toch veel bloot lieten zien en broeken en shirts die suggereerden dat er onderbroeken overheen gedragen werden. Ook zeer bijzonder waren de pumps met een omgekeerde hak net achter de voetzool en de dubbele tassen ( een kleine op een grote). Kortom, Marc op zijn best!

 

Lees ook:Ontwerpers Marc Jacobs en Sonia Rykiel geridderd
Lees ook:Marc Jacobs showt jaren zeventig collectie in New York
Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend
Lees ook:Hebben, Hebben, Hebben: T-shirt Marc Jacobs!
Lees ook:Bij Marc Jacobs kijken we meer naar de sterren dan de kleding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>