Media verklaart modeoorlog tussen Kate en Lily

 

 

Vorige week was het de beurt aan Kate Moss, vandaag staat Lily Allen in de spotlights. Haar Lily Loves collectie voor New Look wordt gelanceerd en daarmee is de strijd officieel losgebarsten. Het lijkt er echter op dat Lily gaat winnen, want haar collectie is volgens kenners voor veel vrouwen een stuk toegankelijker dan die van Kate.

 

De collectie van Kate zorgde vorige week nog voor grote hysterie in Londen. Toch is niet iedereen weg van haar collectie. Journalisten beschuldigden het topmodel ervan alleen items te hebben ontworpen die haar weliswaar goed staan, maar onmogelijk passen bij vrouwen met maat 36 en groter. En dat is nou net wat Lily Allen wel wil. "Of ik persoonlijk kleding van Moss zou dragen? Nee, ik denk niet dat ik erin pas. Mijn jurken zijn ook supervrouwelijk, maar je hoeft geen "size-zero" te hebben om erin te passen. Mode moet voor iedereen toegankelijk zijn, niet alleen voor magere modellen. Aldus Lily, die het in een recent interview niet kon nalaten om even te verwijzen naar de collectie van haar megaslanke 'concurrente'.

De collectie van het kleurrijkeding uit Londen bestaat uit veel vintige-achtige ruffle & puffle jurken, die de vrouwelijke rondingen goed doen uitkomen. Want he, 'hoe meer rondingen, hoe beter', vindt Lily. En dat kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen.

 

Lees ook:Topmodel Lily Cole op cover Franse Playboy
Lees ook:Erin Wasson beleeft acteerdebuut in Abraham Lincoln Vampire Hunter
Lees ook:Kate wordt lesbisch?
Lees ook:Marc jacobs @ New York Fashion Week
Lees ook:A Piece of Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>