Project Runway komt naar Nederland

Na alle seizoenen America’s, Britain’s en natuurlijk Hollands Next Topmodel, zijn er over de hele wereld tientallen potentiële topmodellen bijgekomen. Hartstikke leuk natuurlijk voor al deze meiden, maar dan moeten ze wel aan de bak kunnen. En aangezien alle grote ontwerpers zo al hun eigen muzes hebben, kan dit nogal lastig worden. In Amerika is aan de hand van dit gegeven ‘Project Runway’ in het leven geroepen. De zoektocht naar aanstormend ontwerptalent is begonnen.

Deze tweemaal voor een Emmy genomineerde reality-serie is in Amerika een grote hit. En gelukkig voor alle modefreaks in Nederland gaat RTL5 dit programma vanaf dinsdag 2 januari uitzenden. Dat wordt dus 2 dagen smikkelen en smullen bij RTL5, met op maandag America’s Next Topmodel, en op dinsdag ‘Project Catwalk’. (de Nederlandse naam)

In het programma draait alles om fashion en creativiteit. Getalenteerde modeontwerpers krijgen de kans om hun creaties in de spotlights van de fashion industry in New York te krijgen en op een groot aantal pagina's van het toonaangevende Elle Magazine naamsbekendheid te verwerven. De opdrachten worden pittig. In de eerste dubbele aflevering van Project Catwalk moeten de ontwerpers in spé een jurk ontwerpen met materialen uit een reguliere supermarkt. Hmm, ik ben erg benieuwd welke ‘Haute Couture’ creatie hier uit voort kan komen…  

De zoektocht naar de ultieme fashion designer is wekelijks te volgen op RTL5 om 22.30, en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Heidi Klum.  

Zie ook: RTL 5 nog modebewuster, op zappen.blog.nl

Lees ook:Nicole Richie gast-jurylid bij Project Runway
Lees ook:In de ban van Stylista!
Lees ook:Nicolaas verlaat Project Catwalk door diskwalificatie
Lees ook:Stacey Rookhuizen is nieuwe presentatrice van Project Catwalk
Lees ook:Jessica Simpson in nieuwe TV-show over mode

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Project Runway komt naar Nederland

  1. E

    Lijkt me echt superleuk!Ik ga zeker weten kijken!

      /   Reply  / 
  2. Aysegul

    Waar kan je je opgeven voor het volgend seizoen, weet iemand dat?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>