Nicole Richie gast-jurylid bij Project Runway

nicole-richie-320Over twee weken, op 14 januari, zal Nicole Richie optreden als gast-jurylid in het programma Project Runway. Het programma, dat in Nederland wordt uitgezonden op RTL-5, begint die dag in Amerika aan haar zevende seizoen.

Nicole Richie zal presentatrice (en model) Heidi Klum, mentor Tim Gunn en de andere jury-leden Nina Garcia en Michael Kors helpen met het beoordelen van de creaties van de beginnende Project Runway ontwerpers.

Richie treedt hiermee in de voetsporen van Linsday Lohan, Christina Aguilera en Eva Longoria, die eerder eveneens gast-jurylid waren.

Bij Fashion.blog zijn we grote fan van de stijl van Nicole Richie. De moeder van twee verschijnt dag in dag uit in de laatste trends en is bovendien vaak zelf een trendsetter. Kreeg Richie vroeger nog stylingadviezen van celebrity-styliste Rachel Zoe, tegenwoordig lijkt ze het allemaal zelf te doen. Met een eigen sieraden- en kledinglijn weet Nicole Richie dan ook precies wat er hot is in fashion.

Helaas lopen we in Nederland altijd wat achter met de series en shows uit Amerika. We zullen dus nog even moeten wachten totdat we Nicole Richie als jurylid bij Project Runway op de Nederlandse televisie kunnen zien.

Op de foto: Nicole Richie en de andere juryleden van Project Runway.

Lees ook:Rachel Zoe zet binnenkort Londen op stelten
Lees ook:Amerikaanse Project Catwalk gaat voor de modellen
Lees ook:The Rachel Zoe Project is terug!
Lees ook:Stylist van de Sterren: Word jij de Rachel Zoe van Nederland?
Lees ook:Heidi Klum gaat naakt voor Project Runway

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nicole Richie gast-jurylid bij Project Runway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>