En we krijgen er weer een nieuw modemerk bij

Nederland is weer een modemerk rijker. De voormalige oprichtster van het merk Turnover, Marian Wigger, heeft een nieuwe lijn ‘zenggi’ in het leven geroepen. Dat hoorde ik vanavond in RTL Boulevard. Onmiddelijk even op de site www.zenggi.com gekeken, maar verder dan dat zenggi ‘basic luxury’ is, ben ik niet gekomen. De site gaat namelijk pas begin juli de lucht in.

Gelukkig wist Marian Wigger zelf in het boulevard-item te vertellen dat Zenggi exclusiever wordt dan haar eerdere troetelkindje Turnover. Zo maakt ze nu vooral gebruik van hoogwaardige stoffen, en we weten allemaal wat dat betekent…Prijzen schieten daardoor omhoog. Ach ja, je moet er wat voor over hebben.

En zoals het leek op teevee, kun je best de portemennee trekken voor de stukken. Basic, luxe maar toch stylish. Mooie bloesjes, fijne pantalons, you name it. Ook erg geschikt als een chique werkoutfitvariant.

Daarbij ben ik blij dat mevrouw Wigger niet definitief afscheid heeft genomen van de mode, na haar vertrek bij Turnover. Ik hou d’r van als mensen weer nieuwe initiatieven opzetten. Driewerf hoera. Nu alleen nog even uitzoeken waar ik die kleding kan kopen…

(foto: www.fashionunited.nl)

Lees ook:Turnover start webshop
Lees ook:Sexy shapewear, het bestaat
Lees ook:Turnover viert 21-jarig bestaan met speciale collectie
Lees ook:George Clooney is een Armani fan
Lees ook:Twee modesites erbij

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “En we krijgen er weer een nieuw modemerk bij

  1. Renaat

    Ik vind het super mooie kleding, tenminste wat ik gisteren bij boulevard zag. Ik ben al fan maar ik was ook al fan toen ze nog bij Turnover zat!

      /   Reply  / 
  2. Chantal

    Fantastisch mooie kleding, vooral de cashmere is van erg mooie kwaliteit.
    En je krijgt het thuis bezorgt in een hele mooie doos, dat geeft een heel speciaal gevoel alsof je jarig bent!
    Ik ben zeker een fan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>