Turnover viert 21-jarig bestaan met speciale collectie

the trenchcoat[1]Dit jaar wordt modemerk Turnover 21. En om dit heuglijke feit extra feestelijk te vieren, lanceert het label dit najaar een speciale 21-delige knitwear collectie. Daarin zullen 21 klassiekers voorbij komen, allen met een heel eigen Turnover twist.

De limited edition collectie bestaat uit 21 klassiekers waaronder de onmisbare little black dress, de Bretonse trui, de coltrui, het mantelpakje. het Chanel-jasje en de redingote. Stuk voor stuk kledingstukken die al decennia achter elkaar worden gedragen en nog steeds populair zijn.

Turnover geeft er wel een eigen draai aan door de collectie het silhouet van het najaar van 2010 mee te geven. De 21 iconic pieces zullen allen knitwear (gebreid) zijn, dus ook de jumpsuit en het mannenpak!

‘Knitwear wordt altijd gezien als zacht. We hebben ons jubileum aangegrepen om het een stap verder te brengen en onverwachte, gebreide items te maken, zoals een tailored pak en een stoere jas. Het blijft allemaal heel comfortabel en draagbaar en het materiaalgebruik geeft de collectie een bijzondere twist’, aldus Arna Cornelissen, head of design van Turnover.

Over Turnover
Turnover begon in 1989 als merk voor volwassen vrouwen die modieuze kleren zoeken met stijl, helderheid, een perfecte pasvorm, mooie details en comfort. Knitwear heeft vanaf het begin de hoofdrol gespeeld in de collecties.

www.turnover.com

Lees ook:Turnover lanceert pop-up webshop
Lees ook:Turnover start webshop
Lees ook:De najaarstrends voor 2010 volgens mode-experts
Lees ook:Nathalie Rykiel over Sonia Rykiel voor H&M knitwear collectie
Lees ook:Mannenmode dit najaar veel minder formeel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>