En weer eens Topshop news

Ja, ik blijf bezig om Topshop naar Nederland te halen. Want was las ik weer op www.womensweardaily.com? De ontwerpster van Comme des Garcons, Rei Kawakubo, is zo verrukt van de Topshop Unique collectie dat zij ook wel een collectie voor Topshop wil ontwerpen. Dat liet een woordvoerder van de winkelketen gisteren weten. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is. Ze hebben ook al weer een andere ontwerpster gecontracteerd.

Celia Birtwell. Kent U haar niet? Nou, zij is de ex van de legendarische ontwerper Ossie Clark en zelf is ze vooral goed met printjes. Op 26 april wordt haar collectie voor de keten gepresenteerd in de Topshop Oxford Circus Store. De prijzen liggen tussen de 40 en de 120 pond.

*Zucht*. Ik hoop maar dat ze die ontwerpen ook op hun internetsite zetten. Anders word ik nu wel echt heel verdrietig. Ik heb in ieder geval Topshop al gemaild met de vraag wanneer Topshop hier nou eens komt.

(bron: www.womensweardaily.com)

Lees ook:Najaarscollectie 2009 van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:De strijd tussen Topshop en Chloé
Lees ook:Breng Topshop naar Nederland!
Lees ook:Breng Topshop naar Nederland deel 2
Lees ook:SIS by Spijkers en Spijkers toont circus collectie tijdens Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>