SIS by Spijkers en Spijkers toont circus collectie tijdens Amsterdam Fashion Week

Voor hun nieuwste SIS by Spijkers en Spijkers zomercollectie haalden ontwerperszusjes Truus en Riet Spijkers inspiratie uit het circus en dan met name de vrouwelijke trapezedames van rond de eeuwwisseling. De stralende modellen droegen typische Spijkers en Spijkers jurkjes met vlakverdelingen, ruches en op circus geïnspireerde prints. Diverse gekleurde pakken waren stoer en sexy tegelijk en enkele gebreide streepjesjurken gaven de collectie een Sonia Rykiel-tintje. Toen zelfs de hond van ontwerpster Truus op de catwalk verscheen met een fleurige puntmuts en bijpassende gekleurde kraag was het SIS-circus compleet.

Bekijk alle SIS by Spijkers en Spijkers SS2013 looks.

Lees ook:Hoogtepunten zeventiende editie Amsterdam Fashion Week 2012
Lees ook:SIS by Spijkers en Spijkers toont verleidelijke Brigitte Bardot collectie
Lees ook:Spijkers en Spijkers toont nieuwe SIS collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week Preview: SIS by Spijkers en Spijkers
Lees ook:Amsterdam Fashion Week 2011 Preview SIS by Spijkers en Spijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>