Word jij het nieuwe gezicht van Modelsweb.nl?

Wil je wel model worden, maar zie je een Idols-achtige tv-afvalrace niet zitten? Doe dan mee aan de wedstrijd van Modelsweb.nl.

Website Modelsweb.nl is op zoek naar haar nieuwe gezicht. Modellen-in-spe kunnen zich van 1 tot en met 28 september 2009 aanmelden via de website en maken dan kans op een fotoshoot en een jaar lang een heleboel publiciteit.

Je kunt drie foto’s insturen (bij voorkeur een portret, total shot en fabulous pose), die worden beoordeeld door een professionele jury (waarin onder andere stylist Peter van Loon en Tjarda Janssen van Tjarda Modelmanagement zitting hebben).

Bijzonder is dat ‘Het Gezicht van Modelsweb powered by Styletoday’ niet alleen een prijs uitdeelt aan het model dat door de jury wordt uitgekozen, maar ook aan publieksfavorieten. Op Modelsweb.nl kunnen deelnemers aan de modellenwedstrijd hun foto’s tonen om vervolgens zo veel mogelijk stemmen te trekken. Het model-in-de-dop met de hoogste rating wint een fotoshoot. En de winnaars en nummers 2 en 3 krijgen ook nog een modecadeautje: een horloge van DYRBERG/KERN.

Op de foto: Aankondiging van de modellenwedstrijd van Modelsweb.nl

Lees ook:Modellencommunity wordt gratis
Lees ook:Jij als model in Grazia!?
Lees ook:Cortina modellenwedstrijd bereikt climax
Lees ook:Calvin Klein zoekt lingeriemodellen voor nieuwe herencollectie
Lees ook:Fancy zoekt nieuw Nederlands model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>