Jij als model in Grazia!?

Jij als model in Grazia!? Dat kan, want Andrélon en Grazia zijn samen op zoek naar het mooiste haar van Nederland. Er zijn diverse prijzen te winnen in de categorieën slag, stijl, opgestoken, kort en krul.

Deelnemers kunnen op de Andrélon website en op Andrélon Facebook een foto van zichzelf uploaden en zich aanmelden. Per categorie wordt er begin mei een winnaar bekend gemaakt door de jury (bestaande uit Hilmar Mulder, hoofdredactrice van Grazia, Thijs Willekes, beautycoach, visagist en presentator en het Andrélon team).

De zes finalisten worden allemaal professioneel gefotografeerd door Grazia. Van deze fotoshoot verschijnt in Grazia ook een backstage reportage. Nederland wordt vervolgens opgeroepen uit deze zes finalisten op hun favoriet te stemmen. Stemmers kunnen een Andrélon pakket winnen. De uiteindelijke winnaar wordt half mei gekozen door de jury mede op basis van het meest aantal publieksstemmen en wordt het Andrélon model in Grazia nummer 22.

Geef je op
Heb jij een onweerstaanbare lokken, een ideale korte coupe of dat perfecte nonchalante knotje? Geef je dan op. Ga naar de site van Andrélon (www.Andrelon.nl) of naar Andrélon Facebook en upload je foto in de categorie die op jouw kapsel van toepassing is. Opgeven kan tot en met dinsdag 17 april 2012.

 

Lees ook:Win een reis naar Ibiza (voor 2 personen) met UGG
Lees ook:Hugo Boss zoekt modellen voor modeshow
Lees ook:Wordt Chiel het nieuwe model voor Calvin Klein?
Lees ook:Prinses Maxima bezoekt Amsterdam Fashion Week 2012
Lees ook:Elle Style Awards 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>