Anouk Smulders bevalt van dochter én zwangerschapsjeans

Op 30 mei beviel model Anouk Smulders van een gezonde dochter. De datum markeerde ook de lancering van de zwangerschapsjeans die Anouk ontwierp voor Noppies.

Zwanger zijn is geen reden om in de kleren van je man of in de stereotype tuinbroek rond te gaan lopen. Dat zegt Anouk Smulders over de jeans die ze ontwierp voor het Nederlandse Noppies. De blauwe spijkerbroek moet zwangere vrouwen ‘lekkere billen’ geven, aldus het Hollandse topmodel.

In de webshop van Noppies laat Anouk, die de jeans natuurlijk zelf showt, zien dat je dezelfde broek bij verschillende gelegenheden kunt gebruiken. De flared jeans is geschikt voor een sportieve, casual én zakelijke look.

De Anouk loves Noppies-jeans is herkenbaar aan de A die in de vorm van een paraaf op de broek is gestikt. De jeans is verkrijgbaar in maten XXS tot en met XXL en kost bijna 100 euro.

Op de foto: De door Anouk Smulders ontworpen Noppiesjeans

Lees ook:Specsavers breidt haar fashion team uit met Anouk Smulders
Lees ook:Nieuwe winkel en glossy voor Noppies
Lees ook:Anouk Smulders presenteert Holland’s Next Top Model
Lees ook:Zalando’s mode-advies voor draagbare herfstlook
Lees ook:De short is helemaal hip

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk Smulders bevalt van dochter én zwangerschapsjeans

  1. Paula

    Toen ik zwanger was heb ik op http://www.citizensofhumanity.nl een jeans gekocht die echt perfect was. Ze hebben me geholpen met het vinden van de juiste maat en ik had hem de volgende dag nog in huis. Super service dus echt een aanrader.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>