Alexa Chung gedraagt zich als diva

alexaHoewel haar eigen TV-programma ‘It’s on with Alexa Chung’ behoorlijk geflopt is, denkt het model/de presentatrice toch dat ze nog pittige eisen mag stellen. De producenten van Channel 4 hebben laten weten weer aan de slag te willen met Alexa, maar de 26-jarige diva ziet het niet meer zitten.

Alexa, naar wie onlangs nog een Mulberry it-bag vernoemd werd, wil alleen haar medewerking aan een nieuwe serie verlenen als er in New York wordt gefilmd in plaats van in Engeland. Eerder zei Alexa wel toe aan een nieuwe reeks mee te werken. De cast en de rest van de opnameploeg hebben haar inmiddels gesmeekt om terug te komen, maar volgens een betrokkene ziet Alexa haar medewerking aan het programma als een stap terug.

Door dit diva-gedrag wordt er nu gezegd dat Alexa wel erg naast haar schoenen is gaan lopen. Velen vinden dat ze niet zo uit de hoogte moet doen. Toch zijn er volgens een woordvoerder van Alexa geen plannen om voor de opnames terug te keren naar Engeland. ‘Het is voor iedereen veel handiger om in de VS te filmen’, aldus die woordvoerder.

Lees ook:Alexa Chung is het nieuwe gezicht van Donna Karan
Lees ook:Alexa Chung vervangt Kim Noorda als gezicht Vero Moda
Lees ook:Mode of misser: Beladen met tassen
Lees ook:Kledingkast ruimers
Lees ook:Een pleidooi voor Agyness Deyn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>