Annie Leibovitz eenmalig vóór de camera voor Louis Vuitton

Annie liebovitzBinnenkort zal een nieuwe campagne van Louis Vuitton worden gelanceerd. In deze campagne zal niemand minder dan fotografe Annie Leibovitz plaats nemen vóór de camera.

Leibovitz, die normaal gesproken de grootste sterren der aarde op de gevoelige plaats vastlegt voor onder andere Vogue enVanity Fair, had in het begin zo haar bedenkingen. Nooit eerder was zij de hoofdpersoon in een campagne. Maar nadat ze geregeld had dat naast haar eigen LV-tas ook haar goede vriend Mikhail Baryshnikov (Aleksandr Petrovsky uit Sex And The City) in de foto’s voor zou komen, was ze toch enthousiast.

Een andere prettige bijkomstigheid van haar deelname aan de campagne is bovendien het geld dat Leibovitz voor de klus krijgt. Afgelopen jaar werd namelijk bekend dat Leibovitz enorme schulden heeft en zelfs haar huis kwijt zou kunnen raken.

Hoe het kan dat het financieel zo slecht gaat met de topfotografe is voor iedereen een raadsel. Leibovitz heeft voldoende werk en haar klussen leveren doorgaans enorme bedragen op. In de documentaire A life through a lens over het leven van Leibovitz wordt wel verteld dat Leibovitz een tijd veel drugs gebruikte. Ook is in die documentaire te zien dat kosten nog moeite worden gespaard voor Leibovitz fotoshoots. Bovendien blijkt Leibovitz erg slecht met geld om te kunnen gaan. De precieze oorzaak is echter nog onbekend.

Hopelijk levert de LV-klus Leibovitz een mooi bedrag op.

Bron foto: Launchingplace.com

Lees ook:Lindsay Lohan naakt in Playboy
Lees ook:Gezien: documentaire over fotografe Annie Leibovitz
Lees ook:Levi’s® introduceert 501® documentaire
Lees ook:Campagnebeeld Angelina Jolie voor Louis Vuitton onthuld
Lees ook:Kardashian-zusjes in lingerie gefotografeerd door Annie Leibovitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>